TÜBAD'DAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

TÜBAD

Basketbola verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Sedat Pekel'e teşekkür plaketi sundu.





TÜBAD
Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Sedat Pekel'e nezaket ziyaretinde bulundu. Başta Banvit Başkanı Özhan Koç olmak üzere TÜBAD Yönetim Kurulu Üyeleri Eski Fenerbahçe ve milli takımlar antrenörü Aydın Örs, Milli takımlar Antrenörü Mehmet Baturalp ve Galatasaray Antrenörü Cem Akdağ'ın yer aldığı heyet, basketbola verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Sedat Pekel'e teşekkür plaketi sundu.


Başkan Pekel, ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada Bandırma Belediyesi olarak spora ve sporcuya her zaman destek vermeyi görev bildiklerini söyledi. Pekel: Kentimizin spora destek veren önemli markaların başında gelen Banvit ile ne kadar gurur duysak azdır. Spora verdikleri önem ve destekle gençlerimizin önünü açıyorlar. Bu noktada bizlerin görevi spora yatırım yapan bu tür işletmelerimize destek vermektir. Bizlerde Bandırma Belediyesi olarak Banvit'in ev sahipliği yaptığı TÜBAD Basketbol turnuvası öncesi Karaali Acar Spor Salonumuzun çevresinde gerekli düzenlemeleri yerine getirdik. Bundan sonra da aynı desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

Öte yandan Banvit Başkanı Özhan Koç turnuva öncesi kendilerine verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Sedat Pekel'e teşekkür plaketi sundu.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false